اهمیت هوشمند سازی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر در جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، پیر حسین کولیوند در بیست و چهارمین نشست مجمع عمومی فدراسیون بین المللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر که با حضور جمعیتهای ملی از سراسر جهان برگزار شد گفت: جمعیتهای ملی باید به تکنولوژی هوش مصنوعی و هوشمند سازی خود توجه ویژه داشته باشند و این موضوع را جزو اولویتهای خود قرار دهند. در جمعیت هلال احمر هوشمندسازی فعالیتها جز اولویت و اقدامات این جمعیت است و در این زمینه میتوان به ایجاد مرکز رصد و داده کاوی اشاره کرد.
وی همچنین تاکید کرد: فدراسیون نیز باید بودجه کافی را جهت محقق شدن این مهم تأمین کند.
کولیوند گفت: مرکز هوشمند رصد اطلاعات و دادهکاوی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، با هدف ایجاد مرکزی کاملاً هوشمند و بهروز که قادر است مدیریت شرایط عادی و اضطراری فعالیتهای داوطلبانه، بشردوستانه و امدادی هلال احمر در سطح ملی و حتی مأموریتهای برون مرزی را به صورت متمرکز، پایش، اطلاعرسانی و مدیریت کند، شکل گرفته است.
کولیوند ادامه داد: مرکز هوشمند رصد اطلاعات و دادهکاوی، با تجمیع همه امکانات و دستورالعملهای اضطراری و تجربههای مدیریتی برای مواجهه با شرایط عادی و اضطراری، عملاً یک (EOC) جامع و دائم برای کشور و برای رصد تمامی رخدادها و فعالیتهای جمعیت هلال احمر در همه حوزهها ایجاد شده است.
وی در ادامه بیان کرد: رصد و پایش هوشمند و متمرکز اطلاعات مرتبط با مأموریتهای داوطلبانه، بشردوستانه و امدادی و مخاطرات غیر مترقبه در هلال احمر ایران، سبب خواهد شد، علاوه بر دسترسی به اطلاعات دقیق و درست از مبادی معتبر، هماهنگیهای لازم با دیگر مراکز تصمیمگیری و عملیاتی کشور که در شرایط اضطراری و رخدادهای نیازمند خدمات داوطلبانه و اضطراری، وارد عمل میشوند، به سرعت و سهولت انجام شود.