توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
به گزارش ایسنا، دفتر ملی آمار چین شاخص مدیران خرید تولیدی را از ۵۰.۸ در ماه مارس به ۵۰.۴ در آوریل کاهش داد. این دادهها بر چالشهای پیش روی سیاستگذاران تاکید میکند. دادههای شاخص مدیران خرید نشان داد که سفارشهای صادراتی جدید با سرعت بسیار کمتری رشد کردند، در حالی که اشتغال همچنان رو به کاهش بود.
سرمایهگذاران انتظار دارند مقامات چینی محرکهای بیشتری را برای حمایت از اقتصاد ارائه کنند. با توجه به اینکه فدرالرزرو ایالاتمتحده و سایر اقتصادهای توسعه یافته عجلهای برای کاهش نرخ بهره ندارند، چین ممکن است با دوره طولانیتری از تقاضای خارجی ضعیف مواجه شود.
مقامات در سال جاری بر نیاز به توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری در بخشهای پیشرفته تاکید کردند. با این حال، تحلیلگران اظهار کردند که مشکل اصلی این کشور حول رکود طولانی مدت املاک و بدهیهای دولت محلی است که اعتماد خانوارها و سرمایهگذاران را نسبت به چشمانداز اقتصادی کاهش داده است.
در حالی که رشد اقتصادی قویتر از حد انتظار در سه ماهه اول انگیزه خوشایندی برای بقیه سال ایجاد کرد، ضعف در زمینههای کلیدی مانند خرده فروشی در ماه مارس، سود صنعتی و سرمایهگذاری دارایی بر چالش چین در ایجاد احیای گسترده تقاضا تاکید میکند.
بر اساس گزارش رویترز، چین هدف رشد تولید ناخالص داخلی حدود پنج درصد را برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرده است.
انتهای پیام