ضوابط اجرای پروژه ها در اراضی عباسآباد
به گزارش خبرگزاری مهر، آئین بهرهبرداری مجتمع تجاری و فرهنگی رواق همزمان با یکصد و پانزدهمین پویش امید و افتخار روز شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ با حضور لطفالله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
محمدحسین حجازی مدیرعامل منطقه گردشگری عباسآباد در این مراسم اظهار کرد: بسیار خرسندم از اینکه پروژههای اراضی عباسآباد طبق زمانبندی یکی پس از دیگری افتتاح میشود و عرصه خدمات به مردم را بیشتر میکند. حمایت شهرداری تهران و مجموعههای همتراز کمک کرده است که این اتفاق را رقم بزنیم.
وی با بیان اینکه مجموعههای بیدفاع شهری را در اراضی عباسآباد داریم، گفت: همکارانم در حوزههای مختلف بررسی میکنند، مجموعههای بیدفاع را طبق زمانبندی خاص پیشنهاد میکنند و پس از آن طرح در شورای معاونین و هیأت مدیره مطرح میشود.
حجازی ادامه داد: همکاران مناطق ۶ و ۳ کمک بسیاری به ما کرد. این منطقه که به بازار گل سابق معروف بود، مشکلاتی را برای شهروندان درست کرده بود که طرحی مطرح شد و هیأت مدیره هم همراه شد تا طرح اجرایی شود.
مدیرعامل اراضی عباسآباد در ادامه خاطرنشان کرد: مصوبهای را از سازمان سرمایهگذاری گرفتیم و طبق آن فراخوانی برگزار کردیم که سرمایهگذاران ورود کنند و ایده دهند. طبق فراخوان دو، سه مجموعه پیشنهاد دادند که پس از انجام مذاکرات به ایدهای رسیدیم و آن را در فراخوان مطرح کردیم.
وی همچنین بیان کرد: با توجه به اینکه در اراضی عباسآباد هر طرحی که میخواهد انجام شود باید مصوبه شورای عالی گرفته شود، در خصوص این طرح نیز مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی گرفته شد.
حجازی افزود: همراهی شرکت پیمانکار باعث شد که بخشی از مجموعه را به فضاهای سینمایی، فرهنگی و هنری تبدیل کنیم.
بازار مسکن تهران امسال به آرامش میرسد
در این مراسم حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در این مراسم با تاکید بر اینکه کشور باید آباد شود و راهش هم سرمایهگذاری است، مطرح کرد: راهی غیر از سرمایهگذاری وجود ندارد. شاید این شاه کلید نجات کشور است که حضرت آقا فرمودند: جهش تولید با مشارکت مردم؛ جهش تولید بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست.
وی افزود: امسال باید به عنوان یک نقطه آغازین بنیانی را برای تمدن اسلامی در نظر بگیریم که بنیانش مشارکت مردم باشد.
صارمی ادامه داد: سال گذشته با همراهی شهرداران مناطق، ۲۰ میلیون متر مربع پروانه ساختمان صادر شده است. با احتساب هزینههای ساخت امسال ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه ساخت مسکن وارد تهران میشود و بازار آرامش پیدا خواهد کرد. در مطالعاتی که در ۳۰ سال گذشته داشتهایم؛ هر سالی که در کشور ساختوساز افزایش پیدا کرده تنشهای مالی کاهش پیدا کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: با این رویداد چیزی حدود هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی ایجاد میشود. راه نجات اقتصاد کشور این است که در همین مباحث سرمایهگذاری کنیم.
صارمی، ارزش ریالی ساخت مجموعه رواق را ۳۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: مساحت کلی مجموعه رواق ۱۲ هزار متر مربع است که با سرمایهگذاری ساخته شده است. حدود هزار و ۸۷ مترمربع سرانه خدمات فرهنگی و ۳ هزار و ۶۸۷ متر سرانه فروشگاهی و بازارچه است.
وی افزود: در کشور اتفاقی رخ داده که حاشیه وارد متن شده است. توسعه کشور را باید سرمایهگذار انجام دهد. سرمایهگذار هم به دنبال جای امن است. متأسفانه مقررات و ضوابط در خصوص سرمایهگذاری سختگیرانه است و باید برای آن تدبیر کنیم.
صارمی در ادامه خاطرنشان کرد: کشور آنقدر ظرفیت دارد که اگر بستر آن را فراهم کنیم، نجات پیدا خواهد کرد. در سال گذشته سهمی که سازمان نوسازی شهر تهران در مشارکت داشت حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان بود. امسال اگر بخواهیم حرکتی کنیم باید به سراغ لشکر انبوهسازان خرد برویم.
وی در پایان گفت: میتوان کشور و اقتصاد آن را پویا کرد و منابع مالی را به گونهای تنظیم کرد که تأکیدات مقام معظم رهبری عملیاتی شود. اگر درست برنامهریزی کنیم، میتوانیم موفق شویم؛ یکی از الگوهای موفق همین پروژه است.