عرضه نسخه صوتی «ایکیگای» در بازار نشر
به گزارش خبرنگار مهر، کتاب صوتی «ایکیگای» نوشته فرانسیس مورالس و هکتور گارسیا با ترجمه امیرحسین تقی لو و میثم کلانتری بهتازگی با گویندگی بهمن وخشور توسط مؤسسه آوای چیروک منتشر و روانه بازار نشر شده است.
هکتور گارسیا نویسنده و کارشناس فرهنگی است که به مطالعه فرهنگهای مختلف و بهویژه فلسفههای شرقی علاقه دارد. گارسیا با استفاده از دانش خود در علوم اجتماعی، به بررسی عواملی که به کیفیت زندگی و طول عمر بالا در این منطقه کمک میکنند، پرداخته است.
فرانسیس میرالس نیز نویسنده و متخصص فرانسوی در حوزههای فرهنگی و اجتماعی است. او به عنوان یک پژوهشگر و نویسنده، در زمینههای مختلفی از جمله روانشناسی و توسعه فردی فعالیت کرده و به تحلیل مسائل انسانی و اجتماعی میپردازد. میرالس به همراه گارسیا، در کتاب ایکیگای تلاش کردهاند تا راهکارهایی برای زندگی معنادار و شاداب ارائه دهند. این دو نویسنده با همکاری یکدیگر، مفاهیم عمیق فرهنگی و فلسفی را به زبان ساده و قابل فهم برای خوانندگان ارائه کردهاند و توانستهاند توجه بسیاری از مخاطبان را جلب کنند. وابی سابی و گیگ از جمله آثار هکتور گارسیا و عشق با حروف کوچک یکی از معروفترین آثار میرالس است.
کتاب «ایکیگای» که نسخه مکتوب آن به کوشش امیرفرهاد اسماعیلی توسط انتشارات گوشه منتشر شده، نه تنها به جنبههای فردی زندگی توجه دارد، بلکه اهمیت روابط انسانی و دوستی را نیز مورد تأکید قرار میدهد. با تمرکز بر یافتن هدف و معنا، میتوانید به کاهش استرس و افزایش حس خوشبختی و رضایت در زندگی دست یابید.
در بخشی از این کتاب میشنویم: «بخورید و بخوابید تا زندگی بلندی داشته باشید. باید یاد بگیرید آرام باشید.» بر اساس تحقیقات «گروه تحقیقاتی پیری شناسی» مسنترین انسان زنده ی جهان تا آوریل ۲۰۱۵ میزائو اوکاوا بود که در مرکزی مراقبتی در اوساکای ژاپن فوت کرد. او ۱۱۷ سال و ۲۷ روز عمر کرد. او دختر یک تاجر پارچه و متولد ۱۸۹۸ میلادی بود یعنی زمانی که اسپانیا مستعمرات خود را در کوبا و فیلیپین از دست داد و ایالات متحده هاوایی را گرفت و آدمهایی کارخانهی پپسی کولا را راه اندازی کردند. این زن که سه قرن را تجربه کرده بود. تا صدوده سالگی اش, بدون کمک دیگران و روی پای خودش عمرمی گذراند.
وقتی متخصصان از او درباره ی کارهای روتین مراقبت از خودش سوال کردند. میزائو فقط پاسخ داد: «خوردن سوشی و خواب» البته ما باید به جملهی او این عبارت را نیز اضافه کنیم: «عطش زیاد برای زندگی» وقتی دربارهی راز عمر طولانیاش از او پرسیدند با لبخندی گفت: «برای خود من هم سوال است.»
ژاپن هنوز هم کارخانه عمر طولانی به شمار میرود: ساکاری موموی در ژوئیهی همان سال، درحالی که ۱۱۲ سال و ۱۵۰ روز داشت فوت کرد. در آن زمان او مسنترین مرد جهان بود، البته هنوز از ۵۷ زن جوانتر بود.
مدیریت تولید کتاب صوتی «ایکیگای» به عهده بهمن وخشور بوده و با مدت ۵ ساعت و ۱۷ دقیقه و قیمت ۵۵ هزار تومان عرضه شده است.