فرهنگی

«عمار» پانزدهم با معرفی برگزیدگان چند بخش افتتاح شد؛ نمایش استحکام جبهه مقاومت به دشمنان


به گزارش خبرنگار مهر، آیین افتتاحیه پانزدهمین دوره از جشنواره فیلم «عمار» عصر امروز جمعه ۷ دی در سالن یک سینما بهمن تهران برگزار شد.

در این مراسم که با حضور خانواده شهدا و عموم مردم به همراه اجرای زنده غلامرضا صنعتگر و پذیرایی ویژه توسط بانوان لبنانی همراه بود از برگزیدگان بخش‌های نماهنگ، فیلمنامه، پویانمایی، فیلمِ‌ما، برنامه تلویزیونی و تولیدات فضای مجازی قدردانی شد.

در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آیین اختتامیه با سخنان مجری برنامه آغاز شد.

جشنواره «عمار» نشان داد جبهه مقاومت مستحکم‌تر از آن است که دشمنان فکر می‌کنند

در ادامه کلیپی با موضوع نادر طالب‌زاده پخش شد و پس از آن مرضیه هاشمی دبیر جشنواره پشت تریبون حاضر شد و گفت: خوشامد عرض می‌کنم خدمت تک تک شما بزرگواران، باید جناب آقای حاج نادر طالب‌زاده را که پیش‌تر در کلیپ ویدیویی مشاهده کردیم، یاد کنم. او در تلاش بود تا فضایی برای هنرمندان مقاومت ایجاد کند و ما وظیفه داریم که این راه را ادامه دهیم. وقتی دنیا به هم ریخته است، باید به دنبال الگویی باشیم. شما هنرمندان و مخصوصا نسل جوان هنرمند می‌توانید الگوهای مناسبی در این زمینه باشید و باید در پی بیان واقعیت گام بردارید. برای ارائه محصولات فرهنگی به کل جهان با موضوع جبهه مقاومت و دقیقا در میانه این نسل کشی بسیار مهم‌ است که این تولیدات به بهترین شکل ممکن شکل بگیرد.

«عمار» پانزدهم با معرفی برگزیدگان چند بخش افتتاح شد؛ نمایش استحکام جبهه مقاومت به دشمنان

وی ادامه داد: نسل کشی تنها نباید یک تیتر خبری باشد و ما هنرمندان وظیفه بسیاری سنگینی به گردن داریم که برای بیان آن در ابتدا باید اعتماد به نفس کافی داشته باشیم که الحمدالله با آثار هنری خوبی که هر ساله تولید و ارائه می‌شود که البته همچنان کافی نیست در مسیر پیشرفت قرار داریم. در مورد مردمان مظلومی که در سراسر جهان مخصوصا نوار غزه مورد ظلم واقع شدند لازم است بگویم که حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از این مردمان مظلوم به قطع موجب دلگرمی آنها را فراهم خواهد کرد.

وی درباره جنگ نرمی که در مورد جبهه مقاومت جریان دارد، افزود: باتوجه به این که در تمامی رسانه های جهان جنگ رسانه‌ای بسیار مصرانه‌ای در جهت از بین بردن جبهه مقاومت وجود دارد، ما باید بکوشیم که تفرقه‌ای میان ما جامعه مسلمان رخ ندهد. در ادامه لازم است از خبر شهید شدن ۵ خبرنگار مسلمان یاد و ابراز تأسف کنم. ما به جهان به وسیله‌ این جشنواره نشان دادیم که جبهه مقاومت جمهوری اسلامی ایران بسیار مستحکم‌تر از آن است که دشمنان گمان می‌کنند.

در ادامه افتتاحیه جشنواره مردمی «عمار»، پیش از اعلام برگزیدگان بخش فیلم‌ما و نماهنگ مستند «الف ب نون» پخش شد.

معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف

اولین بخش اهدای جوایز به بخش فیلم‌ما اختصاص داشت.

هیئت داوران در بخش فیلم ما ضمن تقدیر از اثر «باباعلی» به کارگردانی امیرحسین ملک‌زاده و اثر «نوک آویز» به کارگردانی حمید عالی و مسعود معماری، لوح افتخار این بخش را به دلیل «پرداخت هنرمندانه و نوجوانانه به موضوع و ارائه راهکار جمعی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی منطقه به اثر «الف ب نون» به کارگردانی علی استودان اهدا کرد.

در بخش بعدی برگزیدگان بخش نماهنگ معرفی شدند.

از «فرزند خورشید» به کارگردانی وحید امینی تقدیر شد، لوح افتخار به «مردمان روستا» به کارگردانی ابوالفضل گل و «منجی العالم» به کارگردانی وحید امینی رسید و جایزه فانوس نیز به «قبله افلاک» به کارگردانی سامان درویشی اهدا شد.

«عمار» پانزدهم با معرفی برگزیدگان چند بخش افتتاح شد؛ نمایش استحکام جبهه مقاومت به دشمنان

مراسم با تقدیر از کتاب «تبسم کلارا» از نرگس‌سادات مظلومی ادامه پیدا کرد.

مظلومی پشت تریبون حاضر شد و گفت: کتاب «تبسم کلارا»، در خیریه بین‌المللی انفاق که به نام برگ زیتون شناخته می‌شود و فعالیت آموزشی دارند، تولید شد. این خیریه در مورد کودکان جنگ زده از کنیا تا غزه و لبنان و سوریه فعالیت می‌کند، این سوژه، سوژه بسیار جذابی است که این خیریه پیوسته زحمت می‌کشد و در مورد آن گام برمی‌دارد و تمام توان خود را در راستای حمایت از دانش‌آموزانی که از تحصیل محروم هستند، گذاشته است. این بزرگواران در طول این مدت بیش از ۴ مدرسه را راه‌اندازی کردند که این کودکان و نوجوانان بتوانند آینده‌ساز شوند. امیدواریم که این کتاب در راستای مضمون و مقصود اصلی خود راه‌گشا باشد.

وی ادامه داد: این کتاب را تقدیم به پدر خود کردم که سال‌ها فعالیت تبلیغاتی بین‌المللی داشتند و سال‌هاست که دیگر در بین ما نیستند، ان شاءالله که روحشان از ما راضی باشد.

سپس با تشویق حضار فاطمه خطیب «فعال جهادی در عرصه داخلی و بین‌الملل» و موسس ۴ مدرسه فعال برای کودکان غزه، روی صحنه حاضر شد گفت: عرض ادب خدمت همگی و عرض خجالت و شرمندگی بر رسول‌الله که جوانانش در جبهه حق علیه باطل در حال نابودی هستند؛ ما کاری نکردیم و شرمندگی ما برای مادران شهید و شهدای جبهه مقاومت روز افزون است.

«عمار» پانزدهم با معرفی برگزیدگان چند بخش افتتاح شد؛ نمایش استحکام جبهه مقاومت به دشمنان

بعد از صحبت های خطیب جایزه ویژه «دستکش ننه عصمت» به وی اهدا شد.

در بخش بعدی مراسم گروه سرود «مشکات‌الزهرا» با حضور روی صحنه سرودی را با نام «سیدنا القاید» در مدح شهدا و رزمندگان جبهه مقاومت اجرا کردند.

در ادامه با اهدای جوایز بخش پویانمایی جشنواره، مراسم به اواسط خود رسید؛ لوح افتخار در این بخش به پویانمایی «اسطوره» به تهیه کنندگی سید مصطفی حسینی اهدا شد و از پویانمایی «عَلَم» به کارگردانی حسین رمضانی‌فر و «روح‌الله» به تهیه‌کنندگی رضوانه فتحی قدردانی شد.

جایزه ویژه فانوس در بخش پویانمایی به «ساعت جادویی» به کارگردانی مشترک محمدمهدی نخعی‌راد و ناصر جاهدنیا رسید.

اهدای چفیه شهید خالقی‌پور به یک خواننده متعهد

مراسم با اهدای جایزه ویژه «چفیه شهید رسول خالقی‌پور» ادامه پیدا کرد.

غلامرضا صنعتگر روی سن حاضر شد و قطعه موسیقایی «صبح فردا» را که در راستای حمایت از مردم و رزمندگان جبهه مقاومت بود، اجرا کرد.

وی در ادامه یادآور شد: برخی از کسانی که در سال گذشته در برگزاری کنسرت به من کمک کردند، طی روزهای اخیر به شهادت رسیده اند. این خبر من را بسیار ناراحت کرد.

سپس مستندی با موضوع تاریخچه دریافت کنندگان جایزه چفیه شهید رسول خالقی‌پور پیش روی حضار قرار گرفت و در ادامه میلاد عرفان‌پور در مدح غلامرضا صنعتگر شعری را قرائت کرد.

سپس مادر شهید خالقی‌پور برای اهدای چفیه روی صحنه حاضر شد و تصریح کرد: من در هر ۱۴ جشنواره قبل حضور پیدا کردم. من مادر ناقابل این موسسه هستم که اگر خدا بخواهد در ادوار بعدی این جشنواره نیز حاضر خواهم شد. این چفیه آغشته به خون فرزند شهیدم است، من این چفیه را با دست خود شستم و بزرگواران دست‌اندرکار این جشنواره هر سال این چفیه را به فرد دیگری اهدا می‌کنند. به امید خدا در سال بعدی این چفیه به دست آقا امام‌زمان (عج) متبرک شود.

«عمار» پانزدهم با معرفی برگزیدگان چند بخش افتتاح شد؛ نمایش استحکام جبهه مقاومت به دشمنان

در ادامه مادر شهید فراهانی نیز عنوان کرد: به حق امام‌ رضای غریب همه‌ شما آخر عاقبت شوید و ان شاءالله که مشکلات این سرزمین حل شود، شبتان بخیر باشد.
سپس چفیه شهید رسول خالقی‌پور توسط مادر این شهید بزرگوار به غلامرضا صنعتگر اهدا شد.

صنعتگر پس از دریافت جایزه عنوان کرد: گاهی زبان آنقدر قاصر است که نمی‌شود صحبت کرد. امیدوارم بتوانم در این مسیر ادای دین کنم. از همه کسانی که همیشه کنار من بودند و اجازه ندادند ترکش‌های فضای مجازی را بخورم تشکر می‌کنم.

در بخش بعدی مراسم برگزیدگان بخش برنامه تلویزیونی به شرح زیر اعلام شدند:

هیئت داوران ضمن تقدیر از اثر «برو پی کارت» به تهیه کنندگی وحید ولی لوح افتخار این بخش را به اثر «بوم (استاد لطفی)» به تهیه کنندگی احمدرضا بلیغ و احمدرضا زارعی و جایزه فانوس در این بخش رابه اثر «خونه مونه» به تهیه کنندگی محمد داوود صالحی اهدا کرد.

در بخش «گزارش خبری» هیئت داوران ضمن تقدیر از اثر «به یاد مادر رزمندگان» به کارگردانی نوید سالم زاده، لوح افتخار این بخش را به «زمین خواری (رضا خان)» به کارگردانی مریم محمدی اهدا کرد. جایزه فانوس در این بخش به «صدای زندگی» به کارگردانی کاظم دهقانی اشکذری تعلق گرفت.

«عمار» پانزدهم با معرفی برگزیدگان چند بخش افتتاح شد؛ نمایش استحکام جبهه مقاومت به دشمنان

در بخش میان برنامه و آیتم نیز هیئت داوران ضمن تقدیر از «ساعت بهشتی» به کارگردانی پوریا فعله گری و اثر «نشان مقاومت» به کارگردانی عرفان رزمی لوح افتخار این بخش را به آثار «الف تا مدرسه شهید بهشتی» به کارگردانی ایمان ایزی، «رویای یحیی» به کارگردانی حسین الهام و «روز اصفهان» به کارگردانی علی عشوری اهدا کرد. جایزه فانوس در این بخش نیز به اثر «رئیسی مرسی» به کارگردانی سعید ساروقی تعلق گرفت.

در آخرین بخش آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار مستند «سنگر هفت‌تپه» اکران شد.



منبع مهر

نوشته های مشابه