سیاسی

هدف گذاری برای برگزاری انتخابات کاملا الکترونیکی در آینده



هدف گذاری برای برگزاری انتخابات کاملا الکترونیکی در آینده

به گزارش خبرگزاری مهر، علی زینی‌وند در بازدید از ستاد انتخابات کشور گفت: هماهنگی بسیار خوبی بین دولت، مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در این دوره وجود دارد.

معاون سیاسی وزیر کشور اضافه کرد: باید تلاش کنیم در انتخابات میان دوره‌ای مجلس که در یک حوزه برگزار می‌شود، ایراداتی که در انتخابات مجلس در سال گذشته وجود داشت، رفع و سندی در این خصوص تنظیم و ارائه شود.

رئیس ستاد انتخابات گفت: باید با استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان، زیرساخت‌ها و امنیت شبکه را ارتقا دهیم و مراقبت کنیم فرآیند انتخابات در سلامت و امنیت کامل برگزار شود.

زینی‌وند افزود: براساس برنامه زمان بندی انتخابات میان دوره‌ای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ثبت نام از داوطلبان انتخابات حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از ۱۸ تا ۲۴ بهمن به مدت ۷ روز از ساعت ۸ تا ۱۶ ادامه دارد.

در بازدید زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات، نمایندگان هیئت نظارت شورای نگهبان، رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات و نماینده کمیته حراست و استعلامات حضور داشتند.



منبع مهر

نوشته های مشابه