سند فرهنگی خوزستان مبنایی برای فعالیتهای فرهنگی است
به گزارش خبرنگار مهر، مجید منادی صبح امروز سهشنبه در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی خوزستان در سال ۱۴۰۳ که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، اظهار کرد: خدا را شاکر هستیم که امروز در روز میلاد آقا امام حسن مجتبی (ع) و در ایام ماه مبارک رمضان توانستیم برش استانی سند مهندسی فرهنگی کشور را رونمایی کنیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی خوزستان گفت: یکی از خلأها و نقاط خلأ فرهنگی که در کشور و در استان وجود داشت، نبود یک نقشه و سند جامع و کامل برای فعالیتهای فرهنگی و حوزه کلان فرهنگی بود که این کار در خوزستان انجام شد.
وی افزود: در کل کشور ۱۲ یا ۱۳ استان موفق شدند سند خود را در یک فرآیند طولانی با حضور بخش عمدهای از کارشناسان و دستگاههایی که پایشهای علمی، فرهنگی و پژوهشی را انجام دادند، تدوین کنند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی خوزستان با بیان اینکه سند فرهنگی استان چند ماه پیش آماده شده بود، تصریح کرد: این سند امروز با حضور حاج آقا خسرو پناه، سایر اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای شورای فرهنگ عمومی استان رونمایی شد که یک مبنایی برای فعالیتهای فرهنگی است.
منادی عنوان کرد: قصد داریم از فعالیتهای موازی، بدون برنامه و بدون نگاه کلان، دوری کنیم که این سند میتواند موضوع را هدایت، ریل گذاری و مسیر حرکت را مشخص کند و از این رو کار مؤثر و خوبی میتواند شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه مجموعه نظام و شورای فرهنگی عمومی «خوزستان» را به عنوان قرارگاه فرهنگی میداند، اظهار کرد: امیدواریم با این نگاه بتوانیم مجموعه فعالیتهای استان را در یک ریل مشخص و با یک هدف مشخص شکل دهیم تا پراکندهکاری و موازی کاری صورت نگیرد و کارها به گونهای نباشد که بیاثر یا کم اثر باشد بلکه کارها با برنامه باشد و این خلأ را به این صورت پُر کنیم.