ورزشی

ترکیب فنون تنها راه موفقیت در تکواندو حال حاضر



محمدعلی قادری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، افزود: فعالیت ورزشی خودم در رشته ورزشی تکواندو را از سال ۱۳۵۸ زیر نظر استاد کاظم رضایی شروع کردم و بعداً از اساتید دیگری به ترتیب استاد پور اصل و استاد محمدی بهره بردم و لازم به ذکر است که پومسه امروزی را استاد محمدی به استان آذربایجان شرقی آوردند و قبل‌ها ما تکواندوکاران هیانگ کار می‌کردیم.

مربی و پیشکسوت تکواندو تبریز و آذربایجان شرقی با بیان اینکه در گذشته کسب مدال و افتخار در تکواندو خیلی سخت بود، عنوان کرد: با توجه به حرکات تکواندو در گذشته کسب مقام برای تکواندوکاران مشکل بود ولی در سطح بین المللی، جهانی و آسیایی اولین عضو تیم ملی از شهرستان تبریز و آذربایجان شرقی بودم که توانستم سال ۱۳۶۴ در مسابقات آسیایی و اقیانوسیه و در بیست و یک سالگی مدال برنز کسب کنم.

قادری با اشاره به اینکه ۶ سال عضو تیم ملی تکواندو بودم، یادآور شد: سال ۱۳۶۵ در مسابقات آسیایی سئول حضور داشتم و در مسابقات دانشجویان مقام سوم بدست آوردم و در ادامه در مسابقات بین المللی مدال طلا کسب کردم و در مسابقات کشوری چندین مدال رنگارنگ تصاحب کردم.

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر فعالیت می‌کنید یا خیر و کمربند دان چند دارید؟ پاسخ داد: با تکواندو طوری عجین شدم که هیچ وقت کنار نخواهم گذاشت و همچنان در این رشته زیبا و دوست داشتنی فعالیت می‌کنم و کمربند دان ۷ بین المللی و ۸ کشوری را دارم.

قادری با بیان اینکه در سطح مربیگری باید همیشه بروز بود، اذعان داشت: در گذشته و در چندین دوره مربیگری تیم تکواندو استان را در اختیار داشتم و آن موقع موفقیت‌هایی را هم کسب کردیم، امروزه نیز با حضور مربیان جوان و تلاش ورزشکاران سطح تکواندو استان بهتر شده ولی معتقد هستم برای رقابت با تکواندو کاران غربی باید فنون قدیمی را با فنون جدید ترکیب داد تا جا پای تکواندوکاران مطرح جهان گذاشت چرا که علت عدم موفقیت در تصاحب مدال برای تکواندوکاران استان تنها استفاده کردن از فنون جدید می‌باشد.

مربی تکواندوی تبریزی در خصوص حال و روز تکواندو استان اظهار کرد: آقای رنجبرپور که سکان هیأت تکواندو استان آذربایجان شرقی را در اختیار دارد واقعاً تلاش شبانه روزی می‌کشد و در این مدت مدیریت قابل قبولی را ارائه کردند و تا به امروز شاهد موفقیت و سربلندی تکواندو استان بودیم.

وی در مورد اهمیت برگزاری مسابقات تکواندو در استان تاکید کرد: هر چه قدر برگزاری مسابقات بیشتر باشد به همان اندازه موفقیت ورزشکاران این رشته نیز بیشتر خواهد بود چرا که برگزاری یک میدان مسابقه برای هنرجو برابری می‌کند با یکصد جلسه تمرین و پیشرفت ورزشی به این گونه حاصل می‌شود.

استاد قادری ضمن تشکر از استاد موثق مسئول برگزاری مسابقات هیأت تکواندو آذربایجان شرقی، یادآور شد: تکواندوکاران با حضور در مسابقات لیگ با نقاط ضعف و قوت خود آشنا شده و سعی در تقویت آنها خواهند کرد و این از مزایای برگزاری مسابقات لیگ می‌باشد.

وی وجود خانه تکواندو استان را یک امتیاز ویژه دانسته و اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از استان‌های اطراف از داشتن خانه تکواندو محروم هستند که این امر نشان از مدیریت بالای استاد رنجبرپور است که توانسته در مدت ریاست خود خانه تکواندو با این امکانات خوب و ۶ تشک مسابقه همزمان برای استان فراهم کند که در حد و اندازه مسابقات کشوری می‌باشد.

محمدعلی قادری احترام به مربی و پیشکسوت را از اصول ابتدایی و لازم رشته ورزشی رزمی تکواندو قلم داد کرده و توضیح داد: متأسفانه برخی از مربیان با پوشیدن لباس‌های غیر قابل قبول که شأن و منزلت رشته تکواندو را پایین می‌آورد باعث می‌شود تا جایگاه مربی و شاگردی خدشه دار بشود، بنده به خاطر نمی آورم که در این مدت فعالیت ام حتی با تیشرت تمرین کرده باشم.

وی در پایان از شرط موفقیت در مسابقات کشوری سخن گفته و بیان داشت: با هفته‌ای ۳ جلسه یک و نیم ساعته نمی‌شود به مسابقات کشوری راه پیدا کرد چرا که معتقد هستم باید روزی ۳ الی چهار ساعت تمرین مستمر داشت تا به موفقیت دست یافت لذا با اینکه مربیگری می‌کنم ولی در مسابقات لیگ شاگردی معرفی نمی‌کنم.



منبع مهر

نوشته های مشابه