سیاسی

باید فاصله‌ای که در توسعه یافتگی خوزستان ایجاد شده جبران شود



باید فاصله‌ای که در توسعه یافتگی خوزستان ایجاد شده جبران شود

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم حسین‌زاده شامگاه سه‌شنبه در جریان سفر به استان خوزستان با حضور در روستای سوسن شهرستان ایذه با تاکید بر اهمیت حضور مسئولان در میان مردم، اظهار کرد: اگر حکمران دولتمردان نتوانند صدای مردم خود را بشنوند و حتی نتوانند صدای آن‌ها باشند، هیچگاه توسعه، آبادانی، آرامش و صلح شکل نخواهد گرفت.

وی اضافه کرد: دولت وفاق ملی می‌فهمد که تحریم‌ها بر گرده‌های مردم چه فشارهایی آورده است و می‌داند که با همه این سختی‌ها حقیقتاً مردم روستاها همچنان سرزمین‌های ایران عزیز خود را دوست دارند. من اینجا هستم تا قول دهم تا در مسیر تحقق مطالبات و خواسته‌های مردم روستاها، به شیوه‌ای جدی و پیگیرانه و مصر حرکت خواهیم کرد و این حضور مردم معنای عملکردی را در قالب خدمات رسانی‌های دولت پیدا کند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری با بیان اینکه از خدا می‌خواهم که ما را شرمسار مردم روستاها نکند عنوان کرد: می‌دانم بسیاری از عزیزان روستایی به دولت چهاردهم دل بسته‌اند و انتظار دارند که بخش عظیمی از مشکلات حل شود؛ ما در آغاز دولت قول داده‌ایم که همه انرژی خود را در این زمینه بگذاریم. شهادت می‌دهم که در همین ایام رئیس جمهوری شخصاً برای حوزه‌های آموزش، بهداشت و درمان و فضاهای ورزشی جلسات مکرر برگزار می‌کند تا یک خروجی یا راهکار عملگرایانه حاصل شود.

حسین‌زاده با اشاره به بازدیدهای خود از برخی روستاها و مناطق استان خوزستان طی امروز، گفت: باید خیلی سریع‌تر و پیگیرانه‌تر به سمت تحقق خواسته‌ها و مطالبات به حق مردم پیش برویم و فاصله‌ای که در توسعه یافتگی این استان پیش آمده است را جبران کنیم.

معاون رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه رفتار مسئولان در میزان امید که مردم روستاها می‌توانند داشته باشند تأثیرگذار است، گفت: اگر چیزی درست نمی‌شود، بر عهده مسئولان است و ما مسئولان مسئول درست کردن کارها و برطرف کردن مطالبات مردم هستیم. انشاالله با پیگیری‌های مجدانه‌ای که صورت خواهد گرفت این نوید را می‌دهیم که در دولت چهاردهم فرایند توسعه را به عدالت و تعادل برسانیم؛ باور ما این است که حق مردم از زندگی چیزی بیشتری است که دارند و ما تا به امروز توسعه را در تاریکی پیش برده‌ایم و خیلی جاها اشتباه کردیم و مردم با انتخابات و با حضورشان پای صندوقهای رأی این فرصت را به ما می‌دهند که اشتباهات خود را اصلاح کنیم و با دعای خیر مردم انشاالله خواهیم توانست این روندها را به شیوه‌ای درست برنامه‌ریزی کنیم.

حسین‌زاده گفت: مردم از ما نمی‌پذیرند وقتی که استانی معدل دسترسی مردمش با چه آب شرب ۲۰ درصد است ما در جایی سرمایه‌گذاری کنیم که این معدل ۸۰ درصد است؛ ما باید در این خصوص در دولت تنظیم‌گری کنیم و کاری کنیم که حق به حق دار برسد. مفهوم عدالت مساوات نیست بلکه این است که هر کسی به اندازه‌ای که حقش است و نیاز دارد به مطالبه و ثروت کشور برسد. ثروت عمومی ایران ثروت ملی همه ماست و ما دولتمردان وظیفه داریم که این ثروت را به شیوه‌ای عادلانه توزیع کنیم که همگی طعم توسعه را بچشند.

وی همچنین با اشاره به نقش زنان روستایی در توسعه این مناطق گفت: از تاریخ مردم بختیاری یاد گرفتم که زنان این قوم شیرزن و ایستاده هستند و در کنار مردان خود در همه حالات زندگی کردند، در لحظات مبارزه، مبارزه کردند، در لحظات ایستادگی، ایستادگی کردند و در لحظات زندگی، برای ساختن زندگی تلاش کردند.

معاون رئیس جمهوری همچنین به حضور اقوام مختلف در کنار هم در استان خوزستان اشاره و عنوان کرد: رمز پیروزی و موفقیت ما اصل این است که دست یکدیگر را محکم در بگیریم، همدل باشیم و به همدیگر عشق بورزیم و فارغ از نگاه‌های قومی، زبانی و مذهبی، به همدیگر صرفاً به عنوان شهروند و ایرانی و هم وطن نگاه کنیم.



منبع مهر

نوشته های مشابه