دسته‌بندی نشده

سازمان بازرسی: یک شرکت‌ فعال در صنعت برق از خطر تعطیلی نجات یافت



سازمان بازرسی: یک شرکت‌ فعال در صنعت برق از خطر تعطیلی نجات یافت

به گزارش ایسنا، سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد که این شرکت در سال ۱۳۸۴ با هدف تولید لوازم مورد نیاز شبکه برق تأسیس شده و دارای خطوط تولید در بخش‌های مختلف شامل تولید قطعات فلزی شبکه برق و اتصالات کابل است.

چندی پیش مدیرعامل این شرکت با مراجعه به دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی سازمان بازرسی اعلام کرد که در حال حاضر مبلغ قابل توجهی از شرکت‌های توزیع برق برخی استان‌ها طلب دارد و مراجعات مکرر به شرکت‌های توزیع و شرکت توانیر و وزارت نیرو تا به حال موجبات تسویه این رقم مطالبات را فراهم نیاورده و عملا با کمبود نقدینگی مواجه شده است.

با طرح این موضوع در دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی سازمان بازرسی و پیگیری‌های متعدد این سازمان، بخش زیادی از مطالبات شرکت فوق توسط شرکت‌های توزیع برق استان‌های مختلف کشور پرداخت شد و محدودیت‌های بانکی برای شرکت مذکور برطرف و از خطر تعطیلی نجات یافت.

مدیرعامل شرکت تولیدی نورآرای شمال در گفت‌وگویی ضمن تقدیر و تشکر از این سازمان و با اشاره به کمک به این شرکت، گفت: به طور حتم اگر هم اکنون این شرکت فعال است به دلیل حمایت‌های سازمان بازرسی است.

انتهای پیام



منبع ایسنا