سیاسی

بقائی: طرح اشغال غزه ادامه سیاست رژیم صهیونیستی برای نسل کشی است



بقائی: طرح اشغال غزه ادامه سیاست رژیم صهیونیستی برای نسل کشی است

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی برنامه رژیم صهیونیستی برای اشغال نظامی شهر غزه و کوچاندن اجباری ساکنان ان را طرحی برای تکمیل نسل‌کشی ملت فلسطین توصیف و آن را به شدت محکوم کرد.

وی تاکید کرد: تهدید به اشغال کامل غزه از سوی جنایتکاران حاکم بر سرزمین تاریخی فلسطین که تحت تعقیب دیوان بین‌المللی کیفری بوده و دیوان بین‌المللی دادگستری نیز اقداماتشان را به‌عنوان جنایت نسل‌کشی تحت بررسی دارد، نشانه روشن دیگری از نیت خاص رژیم صهیونیستی برای پاکسازی نژادی در غزه و نسل‌کشی فلسطینیان به شمار می‌آید که باید از سوی دیوان بین‌المللی کیفری و دیوان بین‌المللی دادگستری مد نظر قرار گیرد.

بقایی با تاکید بر مسئولیت قانونی و اخلاقی تک‌تک دولت‌ها و سازمان ملل متحد برای توقف نسل‌کشی و جنایات شنیع در حال ارتکاب در فلسطین اشغالی، ادامه همدستی آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی با جنایات رژیم صهیونیستی را شرم‌آور دانست و تصریح کرد: وادار کردن رژیم اسرائیل به توقف نسل‌کشی و ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به مردم گرسنه و تشنه غزه، گام ضروری برای پایان دادن به فاجعه‌ای است که بنیان‌های قانونی و هنجاری و اخلاقی تمدن بشری را به لرزه درآورده است.

وی همچنین با اشاره به درخواست رسمی جمهوری اسلامی ایران از دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی و نیز عربستان به‌عنوان کشور مقر و ترکیه به‌عنوان ریاست شورای وزیران سازمان همکاری اسلامی برای برگزاری فوری نشست اضطراری این سازمان، خواستار اقدام دسته‌جمعی کشورهای اسلامی جهت کمک به مردم مظلوم فلسطین شد.



منبع مهر

نوشته های مشابه