سید مجتبی خیامنکویی
-
اقتصادی
ضایعات روزانه یک قاشق برنج، غذای ۵۰۰ هزار نفر است
به گزارش خبرنگار مهر، امروز دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ اولین همایش ملی اخلاق در کشاورزی و غذا با حضور وزیر…
بیشتر بخوانید » -
اقتصادی
تدوین سند اخلاق کشاورزی و غذا در راستای افزایش بهرهوری است
به گزارش خبرگزاری مهر، سید مجتبی خیام نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در حاشیه پیش نشست…
بیشتر بخوانید » -
اقتصادی
اهتمام جدی در اجرای الگوی کشت با برگزاری کاروانهای ترویج
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیامنکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در مراسم آغاز هفتمین کاروان ترویج…
بیشتر بخوانید » -
اقتصادی
حمایت از زنان عشایری و روستایی، کلید پایداری امنیت غذایی
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام نکویی، رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در یکصد و چهل و هفتمین…
بیشتر بخوانید » -
اقتصادی
نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن…
بیشتر بخوانید » -
اقتصادی
ضایعات گندم؛ از تولید تا سفره مردم
به گزارش خبرنگار مهر، امروز شنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۳ نشست رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در محل این…
بیشتر بخوانید » -
اقتصادی
۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید میشود
به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی خیام نکویی شامگاه پنج شنبه در نشست شرکتهای دانش بنیان به میزبانی پارک علم…
بیشتر بخوانید »